Βράβευση Ταινίας του 2ου ΣΔΕ Λάρισας σε Διεθνείς διαγωνισμούς

Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Θα τα καταφέρω» έλαβε βραβείο μυθοπλασίας στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Cinema… διάβασες; και τιμητική διάκριση στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου
Αθήνας.

Το βραβείο του 9ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού παρέλαβαν σε ειδική τελετή στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, παρουσία του υπουργού Παιδείας κ. Γαμβρόγλου και στελεχών των υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης, ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Τράντας και ο σκηνοθέτης Μιλτιάδης Γρέκος. Στον ίδιο διαγωνισμό διακρίθηκε και το 3o ΣΔΕ Θεσσαλονίκης, στην κατηγορία animation. Τη διάκριση του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου παρέλαβε η εκπαιδεύτρια Κωνσταντίνα Νέου.

Στη διάρκειας δυόμιση λεπτών ταινία, οι εκπαιδευόμενους του 2ου ΣΔΕ Λάρισας, έγκλειστοι στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, στέλνουν αισιόδοξο μήνυμα, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της ταινίας που επέλεξαν. Σύμφωνα με την ταινία, την αμφιβολία διαδέχεται η αισιοδοξία η οποία βασίζεται στην εκπαίδευση, τη δημιουργικότητα και τη συντροφικότητα. Ο σύνδεσμος στο κανάλι του σχολείου, όπου μπορεί να παρακολουθήσει κανείς την ταινία είναι:
https://www.youtube.com/watch?v=MSfh9U9ZXTA&feature=youtu.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *